MAXeFEEDER - MAXeVIDA

NAPJAINK LEGJOBBAN FIZETŐ OTTHONI INTERNETES MUNKÁJA!

 MAXENZYMES

MAXeNzymes: Az egyik legteljesebb emésztő enzim készítmény a piacon.
 
A MAXeNzymes   18 különböző enzim segítségével biztosítja a megfelelő emésztést minden étkezéskor, tekintet nélkül az élelmiszer fajtájára.
Az enzim kiegészítők elősegítik a tökéletes emésztést, ezáltal a bélrendszerben kevesebb toxikus anyag képződik, csökkennek a szubjektív emésztési panaszok.  A tápanyagok felszívódása és hasznosítása javulhat az emésztőenzimek szedésével. Egészséges emberek estében az étkezések után csökken a teltségérzés, a gyomortartalom gyorsabban ürül, csökken a gázképződés és a székletürítés szabályosabbá válik.
 
Az enzimek megoldást jelenthetnek a krónikus betegségek megelőzése és az emberi élet meghosszabbítása terén
 
Az enzimek   biológiai katalizátorok. A katalizátor olyan anyag, mely gyorsítja a kémiai reakciókat anélkül, hogy maga bármilyen változáson keresztülmenne. Szerepük hasonlít a kulcséhoz az ajtó zárjában, amely nélkül a bezárt ajtó nem nyitható ki. Az enzimek  fehérje természetű óriásmolekulák, minden sejtben megtalálhatók, az életfolyamatok fenntartásában nélkülözhetetlenek. Az emberi szervezetben az enzimek   egy részét saját sejtjeink állítják elő, más részüket a táplálékkal visszük be. Az enzimek   érzékeny molekulák, hőkezelésre, a közeg savasságának megváltozására könnyen elveszítik biológiai aktivitásukat.
 
A legtöbb enzim megsemmisül  az ételek készítése során, ezért a készételből hiányoznak az  emésztőenzimek. Ennek következtében a teljes emésztés a szervezetre hárul, emésztési problémák alakulhatnak ki, amelyek felszívódási zavarhoz vezethetnek.
Az enziek az emésztési folyamat nélkülözhetetlen elemei.
Amint az  étel bekerül a szájba,  az enzimek azonnal hozzálátnak a táplálék bontásához, ez a folyamat addig tart, amíg a tápanyag a bélfalon keresztül fel tud szívódni.
 
Az emberi szervezet sok ezer különböző enzimet állít elő, melyek szinte minden életfolyamatban részt vesznek: sejtosztódás, fehérjeszintézis, energiatermelés, biomolekulák előállítása és lebontása, tápanyagok lebontása, stb. Az étkezéssel az emésztőrendszerbe kerülő táplálék megemésztését és hasznosítását is enzimek   végzik. Ennek során az összetett táplálék molekulákból fokozatosan egyszerűbb, kisebb molekulák keletkeznek, amik a bélből felszívódva végül a sejtjeinkbe kerülnek és ott hasznosulnak.
 
A főzés és egyéb konyhatechnikai eljárások során kedvező és kedvezőtlen folyamatok játszódnak le az élelmiszerekben. A proteinek térszerkezete megváltozik, biológiai hatásuk elvész, ez kedvező hatás, mert megkönnyíti a szervezet saját emésztő enzimei számára a lebontásukat. Ugyanakkor a tápanyagokban található természetes enzimek   is elpusztulnak. Ez kedvezőtlen, mert a kívülről bekerülő   enzimek  segítenék, megkönnyítenék az emésztés és felszívódás folyamatát. A növények és egyes baktériumok természetes állapotukban különösen gazdagok emésztő enzimekben, melyek közt jó néhány olyan is van, amit a szervezet nem képes előállítani. A modern kor táplálkozási szokásai és az élelmiszerek feldolgozása következtében a bevitt táplálék egy része emésztetlen vagy csak részben emésztett állapotban kerül be a vastagbélbe, ahol a bakteriális tevékenység során a szervezetre káros molekulák keletkeznek.
 
A nyers tápanyagok, pl. gyümölcsök és zöldségek kitűnő enzimforrások, azonban ezek az enzimek   megsemmisülnek a táplálék feldolgozása, főzése vagy tartósítása során. Az enzim kiegészítők pótolják a főzés során tönkrement, és ezért hatástalan enzimeket. A természetben előforduló  enzimek, valamint az enzimpótlók az emésztés folyamatát már az emésztőtraktus felső részében (gyomor) megkezdik. Ezek hiányában az emésztés jó része a vékonybélben kezdődik csak el és növekszik a vastagbélbe kerülő megemésztetlen vagy csak részben emésztett tápanyagok mennyisége. A tápanyag tökéletlen emésztése során a bélben található baktériumok fokozzák a gáz- és toxinok képződését, melynek következtében kellemetlen közérzet és hányinger alakulhat ki. A bakteriális tevékenység miatt a szervezet számára veszélyes bomlástermékek keletkezhetnek, lassul a bél ürülése, károsodhat a bél nyálkahártya.
Ajánlott napi adagja
 
Egy (1) két (2) kapszula étkezések előtt. Minden segít felbontani: 30 g szénhidrátot, 15 g fehérjét és 15 gramm zsírt
 
Ne lépd túl a javasolt adagot. Terhes vagy szoptatós anyáknak és gyermekeknek nem ajánlott.
 
1 doboz 60 kapszulát tartalmaz.
 

 

 


SILVER, 1 TERMÉK SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGGEL: 32,95 $
 
GOLD, 2 TERMÉK SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGGEL: 58,95 $
 
PLATINUM, 4 TERMÉK SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGGEL: 110 $
 
KEDVEZMÉNYES, MAXEFEEDER INDULÁS: 9 $
 
 

 9 dolláros MaxeFeeder  indulás linkje

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 1
Heti: 12
Havi: 83
Össz.: 10 641

Látogatottság növelés
Oldal: Maxenzymes kapszula
MAXeFEEDER - MAXeVIDA - © 2008 - 2024 - maxenergy.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »